Dropping 28 januari 19u

Zoals beloofd halen we in 2022 enkele leuke activiteiten terug van onder het stof. Eentje daarvan is onze dropping. Het is ondertussen al een paar jaar geleden dat onze laatste dropping doorging in de buurt van de Abdij van Afligem. Dit jaar hebben David en Berten opnieuw een pittoreske omgeving gevonden, alleen zullen jullie hiervan weinig waarnemen want het zal donker zijn. Zeer donker! De maanstand zit die dag namelijk in zijn laatste kwartier. Maar dat maakt het juist leuk natuurlijk. Daarbij komt dat onze dropping naar goede gewoonte niet alleen een onbekend vertrekpunt, maar ook een onbekende aankomst heeft. Een snelle thuiskomst kan dus niet worden verzekerd ...

We spreken af om 19u aan Ons Parochiehuis. Jullie worden geblinddoekt naar een onbekende bestemming gebracht voor een tocht van ongeveer 6km. Vergeet zeker jullie zaklamp en fluohesje niet, zodat we het veilig houden. We sluiten de avond af met een lekkere pint. Om voldoende vervoer te kunnen inplannen zouden we jullie willen vragen om zo snel mogelijk in te schrijven. Deze activiteit is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Breng dus gerust vrienden of familie mee.

Inschrijven: digitaal inschrijvingsformulier of via mail naar jguns@telenet.be met vermelding van het aantal deelnemers.

 

Startdatum
Einddatum